ANKARA / ÇUBUK - Çubuk Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle 'Ağaç Koruyucuları' Adlı Tiyatro Etkinliği Gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliğimiz Okulumuzda Gerçekleştirildi.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Alican Kılıç ve Değerli Şube Müdürlerimiz Okulumuzu Ziyaret Ederek Bilgi Alışverişinde Bulunarak Güzel Temennilerini ve Başarı Dileklerini İlettiler. Nazik Ziyaretleri için Kendilerine Teşekkür Ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Özel Çocuklarımızın Özel Annelerine Moral Motivasyon Gezisi Düzenlendi.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi İşbirliği İle Hazırlanan C Vitamini Şenliği Renkli ve Eğlenceli Bir Şekilde Yapıldı.

Ara

Okulumuz rehberlik servisinin öğrenci ve öğretmenler ile ilçemizin yöresel ürünü olan Çubuk Turşusu kurma etkinliği renkli görüntülerle neşeli bir şekilde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz kendi turşularını kurarak hem sevindiler hem de bağımsız beceri geliştirme yönlerini ön plana çıkardılar.